Predstava Julije Cezar oduševila apatinsku publiku. Exkluzivno za 025info govore braća Trifunović, Sergej i Branislav

Nakon što su Opštinski kulturni centar Apatin i Narodno pozorište Sombor potpisali ugovor o saradnji, u velikoj sali Doma kulture u Apatinu odigrana je predstava Julije Cezar, a koja je napravljena u koprodukciji Grad Teatra Budva, Centra za kulturu Svilajnac i Narodnog pozorišta Sombor. Sala je bila prepuna, a apatinska publika nije krila oduševljanje ovim sjajnim komadom Vilijema Šekspira koji je uvek aktuelan.


 

O samoj predstavi, Narodnom pozorištu Sombor kao i o novim projektima na kojima rade, za 025info govore popularni glumci, Branislav i Sergej Trifunović.

Osim Sergeja i Branislava Trifunovića, u predstavi Julije Cezar igraju i Jelena Minić, Saša Torlaković, Marko Marković i Irena Popović. Reditelj je Kokan Mladenović.
Prvak Narodnog pozorišta Sombor, Saša Torlaković, prošle godine je dobio priznanje za najviše nagrađivanog glumca. Pitali smo ga koliko mu znači ova nagrada.

Ugovor o saradnji Opštinskog kulturnog centra Apatin i Narodnog pozorišta Sombor, po oceni svih glumaca iz predstave i više je nego dobra stvar. Apatinska publika konačno ima šansu da u kontinuitetu gleda fantastične nekomercijalne pozorišne predstave.

Danijela Obradović, vd direktora OKC-a Apatin, prezadovoljna je odzivom i reakcijom publike na ovu predstavu. Sem toga, za 025info govori i šta nas još od predstava, filmova i smotri očekuje u toku februara meseca.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar