U petak i u nedelju bogat filmski program u apatinskom bioskopu
Opštinski kulturni centar je za sve ljubitelje filmova spremio pravu poslasticu. Naime, u petak, 16. marta, i u nedelju, 18. marta, biće prikazana četiri nova ostvarenja. Za najmlađe sugrađane spreman je animirani film "Pčelica Maja 2 - Medene igre", za ljubitelje drame i horora tu su filmovi "Ubistvo svetog jelena" i "Berlinski sindrom", dok je za romantične duše spreman ruski film "Led" u kojem glavnu ulogu igra popularni glumac Miloš Biković, a sam film "Led" je proglašen za najgledaniji ruski film današnjice. Cena ulaznice za svaku projekciju iznosi 200 dinara. 
 
 

Ubistvo svetog jelena
 
Datum projekcije: 16. mart 2018. u 18 sati
Cena ulaznice: 200 dinara
 
Ovo je priča o pokušaju tinejdžera da briljantnog hirurga uvede u svoju disfunkcionalnu porodicu. Stiven, cenjeni kardiolog, ima naizgled savršenu suprugu, porodicu i život. Međutim, nešto je kod njega čudo: najbolji prijatelj mu je tinejdžer kojem kupuje neobične skupe darove, govori čudno, a između njega i supruge se osećaju suptine tenzije. 
 
Uloge tumače: Nikol Kidman, Kolin Farel, Alisija Silverston, Sani Suljic, Bil Kamp...
 
 
 
Berlinski sindrom
 
Datum projekcije: 16. mart 2018. u 20:30 sati
Cena ulaznice: 200 dinara
 
Strasna romansa dovodi do opsesivnih odnosa, kada se australijska fotoreporterka budi jedno jutro u stanu u Berlinu i nije u mogućnosti da ode.
 
Uloge tumače: Teresa Palmer, Maks Riemlet, Matijas Habič, Ema Bading, Elmira Bahrami...
 
 
 
 
Pčelica Maja 2 - Medene igre
 
Datum projekcije: 18. mart 2018. u 16 sati
Cena ulaznice: 200 dinara
 
Nakon prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče. Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Leto se završilo i stigao je predstavnik iz Baztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre?
 
Glasove u filmu su pozajmili: Mina Lazarević, Stevan Piale, Milan Tubić, Jelena Jovičić, Jovana Stipić, Aleksandra Širkić, Peđa Damjanović...
 
 
 
Led
 
Datum projekcije: 18. mart 2018 u 18 i 20:30 sati
Cena ulaznice: 200 dinara
 
Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.
 

Uloge tumače: Aglaja Tarasova, Miloš Biković, Aleksander Petrov, Marija Aronova, Ksenija Rapoport... 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar