Uspešan nastup apatinskih dečijih dramskih grupa na Zonskoj smotri u Crvenki

U okviru Zonske smotre dečijeg dramskog stvaralaštva, održanoj u Crvenki, nastupile su dve dramske grupe iz Apatina, dramska sekcija osnovne škole “Žarko Zrenjanin” iz Apatina sa predstavom Ežena Joneska “Žak ili pokornost” u režiji Dušana Štetića i Dečiji dramski studio Opštinskog kulturnog centra Apatin sa predstavom “Isto kao Crvenkapa samo malo drugačije” po tekstu i u režiji Dušana Gladića. Obe predstave imale su sjajnu reakciju od strane mnogobrojne publike, a komentari selektora smotre takođe su bili odlični.


Nagradu za najbolje glumačko ostvarenje u predstavi “Žak ili pokornost” dobila je glumica Milana Marin, a nagradu za najboljeg glumca u predstavi “Isto kao Crvenkapa samo malo drugačije” dobio je Stefan Vukosav.


Već nakon praznika, očekuje se konačna odluka selektora i tada će se znati da li će nas neka od apatinskih dečijih dramskih grupa predstavljati i na Majskim susretima u Temerinu između 09. i 11. aprila 2017. godine.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar