Veče stand up komedije u Apatinu i Sonti

Veče stand up (stend ap) komedije biće održano večeras (18.02.2016.) u Domu kulture u Apatinu, ali i u Sonti. Glumac Aleksandar Milković predstaviće se od 18 sati Sonćanima, a od 20 sati Apatincima autorskim delom, predstavom "Konkretno o svemu".

Teme koje se pominju i kritikuju u ovoj predstavi kreću od horoskopa do zdravstvenog sistema, od mister Propera do "Slagalice", tako da je naslov "Konkretno o svemu" vrlo originalan i jedini moguć.

- Stend ap komedija je kao koncept vrlo mlada pojava na ovim prostorima. Ono po čemu se ovaj stend ap razlikuje od drugih jeste to što se može nazvati i monokomedijom. I po tome što je stvarno dobar - rekao  je Milković.

Ulaz se plaća 200 dinara, a predstava je namenjena starijima od 15 godina.

 

REŽIJA  - Aleksandar Milković i Jelena Đulvezan

DRAMATIZACIJA  - Aleksandar Milković

PRODUKCIJA  - Aleksandar Milković

IZBOR MUZIKE  - Nema je, ali da je ima, izbor bi napravio Aleksandar Milković

 

O autoru

Aleksandar Milković je rođen 22.08.1988. u Novom Sadu, gde je završio osnovnu i srednju školu. U Novom Sadu završio glumu i sad ima zvanje Master dramski i audiovizelni umetnik (MDIAUU).  Igra u predstavama u Novom Sadu, Somboru, Vršcu, Beogradu i drugim ravničarskim mestima.

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar