Apatinski radikali proslavili slavu. Novi kum Milan Pavković

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Apatin proslavio je danas u svojim stranačkim prostorijama Sveta tri Jerarha, stranačku slavu. Crkveni obred služili su apatinski sveštenici, Dragan Štević i Siniša Trivić, lomila se slavska pogača, a dosadašnji kum Željko Rastović, kumstvo je predao Milanu Pavkoviću.
 

Predsednik Opštinskog odbora SRS Apatin, Aleksandar Smiljanić, između ostalog, je rekao da apatinski radikali spremno dočekuju predsedničke, ali i eventualne parlamentarne izbore. Smiljanić je mišljenja da će radikali ostvariti sve zacrtane ciljeve i istakao je kako je uveren da će njihov predsednički kandidat, dr Vojislav Šešelj, biti budući predsednik Srbije.


 

Pored članova i simpatizera Srpske radikalne stranke, na slavi su bili prisutni i  predstavnici drugih političkih opcija iz apatinske opštine.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar