Đilas: Demokratska stranka je ponosna na rezultat ostvaren u Apatinu
30.11.-0001.

U utorak, 26. februara Apatin su, u okviru predizborne kampanje za drugi krug izbora za većinskog poslanika u Skupštini AP Vojvodine, posetili predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas, predsednik Vlade Autonomne Pokrajne Vojvodine dr Bojan Pajtić kao i predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke, Dušan Elezović.

\"\"

Predsednik Demokratske stranke, Dragan Đilas je u razgovoru sa medijima istakao da su ovi izbori veoma značajni za Demokratsku stranku i da je ponosan na rezultat prvog kruga izbora i plasman dr Urbanovskog u drugi krug.

 Predsednik Vlade AP Vojvodine dr Bojan Pajtić je rekao da građani Opštine Apatin zaslužuju da imaju predstavnika u Skupštini Vojvodine koji će biti predstavnik parlamentarne većine i koji će omogućiti da ova sredina bude uspešnija.

Dr Urbanovski se zahvalio na podršci, visokim predstavnicima Demokratske Stranke i istakao da uz takvu podršku očekuje pobedu u drugom krugu izbora kao i da će kampanja koju vodi Dremokratska stranka i u ovom krugu biti fer i korektna.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar