Dileme nema - NDS žestoka opozicija lokalnoj vlasti, Jović i Rajčević kandidati za poslanike (VIDEO)

Opštinski odbor Nove demokratske stranke u Apatinu danas je predstavio svoje kandidate za narodne poslanike.
Pored Željka Rajčevića, sa čijom su se kandidaturom Apatinci upoznali pre petnaestak dana, na listi NDS-a nalazi se i Dragan Jović, koji je dugi niz godina bio jedan od vodećih ljudi u Demokratskoj stranci u Apatinu.
Prisutne novinare najviše ja zanimalo hoće li Jović podneti ostavku na članstvo u Opštinskom veću, na šta je on odgovorio potvrdno uz obrazloženje da taj mandat u veću pripada Demokratskoj stranci. Jović je rekao da veruje u Borisa Tadića, jer se po njegovim rečima, bivši predsednik Srbije uvek borio za bolji život građana. Tadićeva stranka u Apatinu je tako otklonila sve dileme, a opštinski odbor je nedvosmisleno potvrdio da je opozicija trenutnoj lokalnoj vlasti u Apatinu.
 


NDS je danas na štandu u centru grada podelila građanima predizborni materijal, a štand će i u narednim danima biti postavljen u centru grada, a u subotu će NDS biti prisutan i u Sonti.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar