Milan Škrbić prvi čovek opštine Apatin, Dragan Rastović novi predsednik skupštine

U petak 13. januara održana je jedanaesta sednica Skupštine opštine Apatin.

Nakon što je usvojen dnevni red, usvojeni su i predlozi o prestanku mandata odbornika Slobodana Bačića, prestanku funkcije zamenika Predsednika opštine Apatin Dubravke Korać čiji je potvrđen mandat odbornika.
Usvajanjem 4. i 5. tačke, potvrđen je predlog rešenja o prestanku funkcije Predsednika Skupštine opštine Apatin, Predsednika opštine Apatin kao i članova Opštinskog veća opštine Apatin.

U nastavku sednice, tajnim glasanjem koje je kontrolisao izabrani birački odbor, izabrani su Predsednik Skupštine opštine Apatin, Predsednik i zamenik predsednika opštine Apatin, kao i članovi Opštinskog veća.

Odbornici su izabrali Dubravku Korać na mesto zamenika predsednika opštine i potvrdili članove Opštinskog veća u sastavu Atila Hodovanj, Atila Rižanji, Aleksandar Smiljanić, Duško Lončar, Vanja Kokić, Marija Došen, Nebojša Vejin, Milan Petrović, Stevan Žužić, Dragana Radojević i Friđeš Nađ.

Novoizabrani Predsednik opštine Apatin Milan Škrbić se zahvalio svom prethodniku Radivoju Sekuliću na svemu što je uradio za Opštinu Apatin i poželeo mu dobro zdravlje.

"Na meni i timu koji je oko mene, ostaje ne samo da nastavimo sve što je započeto, već i da dovršimo što više stvari u što kraćem periodu. Očekujem da će 2017. godina biti jedna od najuspešnijih u novijoj apatinskoj istoriji. Srpska napredna stranka je tim u kom svako ima priliku da se dokazuje". – rekao je Škrbić.



U nastavku se nadovezao dr Rastović rečima da je za njega je velika čast što će predsedavati skupštinom opštine Apatin i zahvalio se kolegama iz Srpske napredne stranke što su ga predložili, kao i svima ostalima koji su to podržali.

"Očekujem od svih odbornika u skupštini da u budućnosti svi zajedno radimo samo sa jednim ciljem, a to je borba za bolji život svih građana Opštine Apatin". - istakao je Rastović.

Kraj sednice su obeležile kadrovske izmene koje su izvršene u Opštinskom kulturnom centru gde je za v.d. direktora izabrana Danijela Obradović i Turističkoj organizaciji Apatin gde je za v.d. direktora izabran Danijel Ajduk.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar