Održan sastanak Foruma žena OO SPS - Apatin
30.11.-0001.

Preko 70 članica Foruma žena Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije - Apatin prisustvovalo je sastanku koji je održan u utorak, 24. aprila, u prostorijama OO SPS - a. Nakon uvodnog govora Zorice Balać, predsednice Foruma žena, prisutne su pozdravili dr Živorad Smiljanić, predsednik OO i sekretar Izvršnog odbora Miodrag Bakić, koji su govorili o izbornim aktivnostima,te ostvarenjima i rezultatima na planu razvoja opštine Apatin u prethodnih 8 godina. Potom je dr Tanja Nikitović iz apatinskog Doma zdravlja održala zanimljivo i veoma sugestivno predavanje na temu prevencije dijabetesa i kardiovaskularnih bolesti, a nakon predavanja prisutnima je bilo omogućeno besplatno merenje krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi.
Ovo predavanje je, kao i mnoga prethodna, održano u cilju podizanja zdravstvene kulture i informisanosti vezane za ponašanje u prevenciji dijabetesa i kardiovaskularnih bolesti sa nizom medicinskih saveta i preporuka u borbi protiv njih. Velika posećenost ovog predavanja u Apatinu potvrdila je njegov edukativni značaj i spremnost organizatora da se bitno kod građana opštine Apatin proširi polje zdravstvene samosvesti.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar