Održana 1. konstitutivna sednica Saveta Mesne zajednice Apatin

Izbori za članove Saveta Mesnih zajednica opštine Apatin održani su 06. avgusta tekuće godine i na njima je u samom gradu odabrano 11 novih članova, svih 11 sa liste ,,Za napredni Apatin''.


Na prvoj sednici u novom sazivu Nika Petrović, zamenik predsednika SO Apatin, čestitala je novim članovima na pobedi i poželela im uspešan rad. Petrovićeva je naglasila da se nada da će svi oni zajedničkim snagama uspeti da ostvare zacrtane ciljeve, na dobrobit svih građana opštine Apatin.


Na konstitutivnoj sednici Saveta mesne zajednice Apatin izvršen je izbor predsednika i zamenika predsednika MZ Apatin, kao i izbor Nadzornog odbora koji će brojati pet članova. Svi oni odabrani su na mandat od 4 godine.


Za predsednika Saveta MZ Apatin izabran je Slobodan Obradović, profesor fizičkog vaspitanja, dok je za zamenika izabrana Sanja Šijan, profesor razredne nastave.

Nadzorni odbor ubuduće ce činiti predsednik Stefan Davidović, zamenik predsednika Bojana Gnjatović, kao i članovi Jevto Milojević, Dušan Lončar i Dalibor Ćopić.


Aleksandra Mačkić, sekretar Mesne zajednice Apatin, istakla je kako će svoj posao obavljati vredno i pošteno i kako će se truditi da u saradanji sa ostalim članovima Saveta radi za dobrobit svih građana MZ Apatin.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar