OO SNS: tribina posvećena preduzetništvu

Savet za lokalni i ekonomski razvoj OO SNS Apatin organizovao je tribinu na temu preduzetništva. Pored domaćina tribine Svete Bajića, prisutan je bio i Radivoj Sekulić, ugledni apatinski privrednik i kandidat za predsednika Opštine Apatin.

Pozivu su se odazvali mnogi viđeni privrednici i preduzetnici iz Apatina, a gost tribine je bio Zoran Bulatović, predsednik Regionalne privredne komore Sombor. 
 
Sveto Bajić je ovom prilikom upoznao prisutne o važnosti kancelarije za LER i njenoj ulozi da unapredi poslovnu klimu u Apatinu i podstakne brži ekonomski razvoj.
 
Zoran Bulatović je istakao da Komora obavlja poslove i zadatke koji su od zajedničkog interesa za privredu područja komore i njene članove.Dodao je da je ovo godina preduzetništva , koja sa svojim velikim paketom različitih programa države ima za cilj da ojača preduzetničke snage i pomogne onima koji počinju posao ili su ga već razvili i pruži im finansijiski i nefinansijski oslonac za dugoročni razvoj preduzetničkog duha. Komora organizuje edukacije, promocije isto tako i sajmove na kojima svojim članovima olakšavaju pristup tržištu.
 
Prisutnima se obratio i Radivoj Sekulić kao uspešan privrednik, nakon čega je usledila je diskusija i razmena mišljenja svih prisutnih.

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar