OO SRS Apatin obeležio stranačku slavu

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke obeležio je stranačku slavu, Sveta Tri Jerarha. 
U prisustvu apatinskih sveštenika Željka Vasića i Mladena Glušca, članova i simpatizera OO SRS Apatin i brojnih gostiju, u prostorijama stranke je obavljeno lomljenje slavskog kolača, nakon kog je usledilo neformalno druženje.


Ovogodišnji kum slave, Milan Pavković, kumstvo je predao Miloradu Mrđi.


Predsednik Opštinskog odbora SRS-a, Aleksandar Smiljanić, za 025info je istakao kako apatinski radikali tradicionalno obeležavaju Sveta Tri Jerarha, kao stranačku slavu, otkako su formirali stranku, pre 28 godina. Takođe, Smiljanić je izrazio nadu da će radikali na predstojećim beogradskim izborima ostvariti dobar rezultat kako bi imali svoje predstavnike u prestonici.


Pored stranačkih funkcionera, obeležavanju slave Srpske radikalne stranke prisustvovali su predstavnici lokalne samouprave, predsednica Skupštine opštine Apatin, Nika Petrović i sekretar Marko Đumić, kao i predstavnici većine političkih stranaka iz opštine Apatin.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar