Vučić: Pogon jedne velike fabrike uskoro u Apatinu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u okviru kampanje Budućnost Srbije posetio Apatin gde je obišao Predškolsku ustanovu Pčelica

-Došao sam da obiđem Apatin i ljude Zapadnobačkog okruga. Došao sam da vidim šta je to što oni pre mene nisu uradili i što čeka mene i moj tim da uradimo. Toliko fabrika sam otvorio, da oni svi koji govore protiv i kada se skupe ne mogu za deset godina zajedno da ih obiđu koliko ih je. Zahvalan sam vam što razumete ono što radimo. Dobro je što u Apatinu nema problema sa poplavama i kanalizacijom, ali moramo i okolna mesta da unapredimo i da budu na nivou Apatina. Moram da najavim, u jednoj fabrici u Suboticu u kojoj mnogo ljudi radi iz Apatina, pričao sam sa rukovodstvom i oni su rešili da jedan pogon te fabrike izmeste u Apatin. Rešićemo i pitanje luke u Apatinu, a nakon toga nam ostaje da dovedemo još jednog investitora i rešili smo probleme - rekao je Vučić.   
 
Planovi koji se odnose na Apatin, kako je najavio Vučić, su pre svega izgradnja putne infrastrukture i bolje povezivanje Apatina sa drugim gradovima, a najavio je i povećanje plata i penzija.  
 
-Povećaćemo plate i penzije, a ove divne vaspitačice i prosvetni radnici imaće značajno uvećanje plate. Dragi penzioneri, imaćete još jedno uvećanje ove godine, a sledeće godine vas ponovo čekaju uvećanja. U svakom trenutku ćemo očuvati svoje dostojanstvo i obraz, ali i svu našu decu, jer nemamo dece za bacanje. Moramo sledeće godine imati više dece nego danas, a naše mere već daju rezultate u siromašnijim krajevima. Ove jaslice u Apatinu moraju da budu pune stalno i radite na tome - poručio je predsednik.   
 
-Na ponos vama, zaposlenima i celoj zemlji. Ponosan sam na ljude koji su u stanju da ovako nešto naprave svojim trudom, radom, marljivošću i sposobnošću. Hvala za ovo što ste uradili i mnogo uspeha vam želim - rekao je Vučić prilikom obilaska kompanije VERO d.o.o. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
  

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar