A sad...Derbi sezone
30.11.-0001.

Fudbaleri Mladosti su na najbolji mogući način napravili uvertiru pred derbi meč protiv ekipe PIK Prigrevice.

U 9. kolu lige Područnog fudbalskog saveza Sombor na stadionu kraj Dunava ”đavoli” su savladali ekipu Omladinca iz Deronja rezultatom 4:0 (1:0). Golove za Mladost postigli su Nemanja Marin 2, Petar Bursać i Damir Lemaić. Pobeda domaćih mogla je biti i ubedljivija, pogotovo od 58. minuta i isključenja gostujućeg centarfora Medića. Šanse su promašivali Jano, Uzelac i Lemaić ali to nije ostavilo posledice po konačan razultat.

Apatinci su na ovom susretu bili oslabljeni neigranjem Slobodana Marčete i Veljka Đumića, a povredio se i pouzdani ofanzivni bek domaćih Nikola Knežević koji se sa bolnom grimasom na licu napustio susret već u 5. minutu.

Po poslednim informacijama povreda Kneževića nije ozbiljnije prirode i on će biti spreman za meč sa Prigrevčanima. Mladost je zadržala drugo mesto na tabeli sa istim bodovnih zaostatkom u odnosu na vodeći PIK, koji je protutnjao kroz Kulu i savladao istoimenu ekipu rezultatom 3:0.

Snimak susreta OFK Mladost-Omladinac Deronje možete pogledati danas od 18.30 i u 22.00 sata i sutra u prepodnevnom terminu od 11 sati na kanalu 025Info televizije a najzanimljivije trenutke sa utakmice možete pogledati u foto galeriji 025info televizije.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar