Prigrevčanima dovoljno jedno poluvreme!
30.11.-0001.

U 6. kolu PODRUČNE FUDBALSKE LIGE ekipa PIK PRIGREVICE je dočekala davljenika sa začelja tabele, ekipu SLOGE iz Čonoplje.

Znali su Prigrevcani da će, ukoliko pobede, ostati usamljeni na prvom mestu jer je ekipa Graničara dan ranije ubedljivo za 6:2 poražena na gostovanju u Bačkom Gračacu. Krenuli su Prigrevačni silovito od prvog minuta i odmah je bilo jasno da se gosti na ovom susretu neće naigrati. Sve je bilo na strani domaćina koji je držao loptu, diktirao tempo, pretio sa svih strana ali lopta nikako nije htela u mrežu. Promašivali su izgledne prilike Griva, Smiljanić, Radojčić a u nekoliko navrata iz daljine je pokušavao Vladetić.

Kada su svi očekivali da će domaći konacčno postićiti gol to se desilo na drugoj strani. Presekli su gosti jedan loš pas na sredini terena, dobro istrčali kontru i rutinskim lob-udarcem matirali golmana Tešića i sa 0:1 otišli na odmor. Kasnili su domaći na početak drugog poluvremena, pale su i kritike u svlačionici ali sve je to urodilo plodom. Igrao se drugi minut nastavka kada je Griva doneo izjednačenje Prigrevčanima, nakon ovog pogotka domaći igrači su krenuli još ofanzivnije pa su do kraja susreta precizni bili Rakić i dva puta Smiljanić od kojih je jedan evro gol iz slobodnog udarca za 4:1.

Gosti su u poslednjim trenutcima meča iz jedine šanse u drugom poluvremenu uspeli da postignu pogodak za konačnih 4:2! Ovom pobedom PIK PRIGREVICA je zadržala prvo mesto na tabeli sa 16 bodova iz 6 utakmica a u sledećem kolu putuje u goste Poletu iz Karavukova.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar