Apatinke - šampionke lige
30.11.-0001.

Odbojkašice Apatina koje na dvojnu registraciju igraju za 'Boom Volley' iz Prigrevice su ostvarile veliki uspeh i plasirale se iz Vojvođanske u Prvu Srpsku ligu grupa Vojvodina. U poslednja  dva kola naše odbojkašice su zabeležile maksimalne pobede koje su im bile neophodne  za plasman u viši stepen takmičenja. One su  u petak pobedile u derbiju kola 'Volleystars' sa 3:0 i istim rezultatom u nedelju ekipu Subotice. Naš tim je zauzeo drugo mesto na tabeli sa 37 bodova, samo dva boda manje od 'Volleystarsa' koji je osvojio prvo mesto. Obe ekipe imaju isti skor 15 pobeda i samo tri poraza. Mlade Apatinke su dobile srebrne medalje za ovaj uspeh koji je jos veći ako se zna da su one devojčice pionirskog i kadetskog uzrasta. Naše odbojkašice bile i jesenje Šampionke Vojvođanske lige.
Juče je odigrano i XVII, pretposlednje, kolo Juniorske Regionalne lige Vojvodine, nakon kog su apatinke šampionke lige. One su ostvarile 16 pobeda i doživele samo jedan poraz. U poslednjem kolu naše odbojkašice će u petak dočekati ekipu GOKS IN iz Odžaka u utakmici koja nema rezultatski značaj, ali je i prilika da svi koji vole odbojku dođu i pozdrave mlade odbojkašice Apatina. Svečana ceremonija dodele medalja i proglašenje pobednika je u Odžacima 5. maja kad će naše odbojkašice dobiti zlatne medalje i pobednički pehar.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar