Apatinska \'\'Borusija\'\' počela pripreme za istorijsku sezonu
30.11.-0001.

Ovonedeljna Sportska panorama biće posvećena pripremama KMF Apa-futsal za start u Vojvođanskoj ligi.
Žuto-crni su osnovani pre samo šest meseci, a od jeseni će nastupati u trećem rangu takmičenja kada je u pitanju srpski futsal.
Nadamo se da će apatinsko čedo koje je proizvod grupe entuzijasta, zaljubljenika u ovaj sport, u narednoj sezoni privući ogroman broj ljubitelja igre na petoparcu u halu O.Š. Žarko Zrenjanin, a po onome što je do sad urađeno, odnosno odigranim prijateljskim mečevima i turnirima, možemo konstatovati da je \'\'hemija\'\' stvorena.

\"\"

Pre pet meseci prisustvovali smo prvom treningu najmlađeg sportskog kolektiva u našoj opštini, pratili smo u međuvremenu njihov rad, ali najbolju ocenu svega urađenog do sad daće nam oni sami, tj. igrači, treneri i rukovodstvo kluba, oni koje ćemo u narednim godinama iskreno bodriti.
Paralelu sa dortmundskim \'\'milionerima\'\' napravili smo zbog boje dresova, a na igračima je da se na terenu izbore za poređenja sa Rojsom, Levandovskim, Obamejangom i Subotićem, dok je harizmatični Jirgen Klop \'\'briga\'\' trenera Mirka Dubaića.
\"\"

Gledajte nas u petak od 18 sati i 30 minuta i u subotu u repriznom terminu od 11 sati na vašoj omiljenoj 025 Info televiziji.


Rajko Bošković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar