Bogunović pokorio Klisu, a Ðumić rastužio tamburaško selo
30.11.-0001.

Prigrevčani se vraćaju na pobednički kolosek.
U meču 5. kola Vojvođanske lige - grupa Zapad, ekipa Bratstva iz Prigrevice savladala je Borac u Novom Sadu rezultatom 2:0 (1:0) i tako ekspresno zaboravila na poraz u Beočinu.
Momci iz ekipe Bratstva su odigrali fantastičan meč i u potpunosti nadigrali domaćina, koji u toku 90 minuta susreta nije propisno zapretio golmanu Bratstva.
Dvostruki strelac na meču bio je omaleni napadač Prigrevčana Damir Bogunović, a prema rečima ljudi iz prigrevačkog tabora odličnu partiju pružili su i Marin i Dabić.
Ekipa je pokazala karakter i sa ovom pobedom "skočila" na četvrtu poziciju na tabeli sa deset osvojenih bodova iz pet utakmica, a prilika za drugu vezanu pobedu je u subotu 21. septembra kada u Prigrevicu dolazi jedanaestoplasirani Srbobran.
Ovaj susret ćete moci gledati u ponedeljak 23. septembra na 025 Info televiziji.

\"\"

Šest kola, šest pobeda, gol razlika 21:2 - to je učinak fudbalera Mladosti na startu sezone u ligi Područnog fudbalskog saveza Sombor.
Primetili ste da je kad je Mladost u pitanju bar lako, broj kola i pobeda je uvek isti, a nije nam teško da izmenimo gol-razliku.
Šalu na stranu, ali "đavoli" zaista deluju impresivno na startu prvenstva.
U nedelju su slavili kod "fenjeraša" iz Deronja, a jedini pogodak na susretu delo je mladog Veljka Ðumića koji je tako nastavio svoj golgeterski niz.
Pobeda još više dobija na značaju kada se uzme u obzir sa su Apatinci igrali bez Marunovića, Šušilovića i Ninkovića, a teren je u 20. minutu susreta morao da napusti i Čonić.
Mladost je zadržala tri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu OFK Odžaci, a u narednom kolu koje je na programu 21. septembra, u Apatin dolazi BSK iz Bačkog Brestovca koji je do sad zabeležio samo jednu pobedu.

\"\"

Proteklog vikenda odigrani su i susreti Meduopštinske lige Sombor-Apatin-Kula-Odžaci.
Kupusinski Partizan odigrao je nerešeno 1:1 protiv dobre ekipe Rusina iz Ruskog Krstura, Radnički iz Ratkova je odneo čitav plen iz Ribareva pobedivši domaće Jedinstvo sa 2:0.
Pola tuceta golova viđeno je u mreži sonćanskog Dinama u Kruščiću, dok je Terekveš bio bolji u Rastini od domaćih pobedivši ih sa 2:0.
Svilojevčani u narednom kolu koje je na programu u sredu gostuju ekipi Rusina, u derbiju začelja Dinamo je domaćin Rastini, a opštinski derbi u Kupusini igraju Partizan i Jedinstvo.

Rajko Bošković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar