Đavoli upalili motore, žestoke pripreme za uspešnije proleće (FOTO)

Prvog dana februara na stadionu kraj Dunava održana je prozivka fudbalera apatinske Mladosti i ozvaničen početak priprema za prolećni deo sezone 2015/2016 Bačke zone. Nakon prvog dela sezone Apatinci se nalazi na desetom mestu na tabeli sa 18 osvojenih bodova i svakako je želja svih u redovima apatinske ekipe da se na proleće prikažu kvalitetnije partije, shodne renomeu kluba.

Trener Mladosti Sreten Vilotić imao je na raspolaganju ukupno 28 fudbalera na prvom treningu (24 igrača + 4 golmana), a kako je istakao za 025info svi fudbaleri imaće jednake žanse da se nametnu za startnih jedanaest. Vilotić je obećao žestok tempo i paklene pripreme, bez kojih kako kaže, nema uspeha u današnjem fudbalu kada se od svih zahteva besprekorna fizička sprema.

U redove apatinskih crvenih đavola u toku prelaznog roka stigli su golmani Ivica Molnar i Zoran Jovanović, kao i igrači Marko Mijatović, Nemanja Rančić, Miroslav Čonić, Goran Grmuša, Stefan Smiljanić i Stefan Danić. Jedini koji je napustio klub je Goran Basarić.

Mladost će u toku priprema za start drugog dela sezone koji je na programu 13. marta odigrati i osam kontrolnih utakmica a raspored je sledeći:

6. februar: BSK Bački Brestovac

13. februar: Polet Sivac

17. februar: Radnički Sombor

20. februar: Bekeščaba

24. februar: Polet Rastina

27. februar: Radnički Sombor

2. mart: Zadrugar Srpski Miletić

5. mart: Sloga Čonoplja

Novina u klubu je i ta da su angažovani i treneri za rad sa mlađim selekcijama. Nemanja Žigić iz Rastine koji poseduje UEFA B licencu biće novi trener kadetske i omladinske ekipe, dok je Radomir Radujko novi koordinator mlađih selekcija kluba.

Ono što vredi spomenuti jeste i to da je Mladost u toku ove zime postavila reflektore na pomoćnom terenu. Na taj način umnogome će biti olakšan rad sa svim selekcijama i termini za treninge neće predstavljati problem. Planirano je da se reflektori zvanično puste u rad u sklopu prijateljske utakmice Mladosti i jednog renominranog srpskog kluba, ali o tome će više reči biti u narednom periodu.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar