Đavoli započeli \'nemoguću\' misiju
30.11.-0001.

Fudbaleri apatinske Mladosti započeli su u ponedeljak 21. januara pripreme za prolećni deo sezone 2012/2013 lige Područnog fudbalskog saveza Sombor.

Prozivka je obavljena na stadionu kraj Dunava, gde će popularni ”crveni đavoli” odraditi kompletne pripreme.

\"\"


Sastav ekipe je nešto drugačiji u odnosu na jesenji deo. Mladost su napustili: Marin, Knežević, Uzelac (pojačali "Batstvo" iz Prigrevice) i Marčeta (pozajmljen Radničkom iz Sombora), dok su novi članovi apatinske ekipe Ninković (stigao iz čonopljanske Sloge), Jovanović (Polet Karavukovo) i Rapajić (Terekveš Svilojevo).

Status Damira Lemajića je još uvek nepoznat, bilo je priče da će sjajni ofanzivni vezista pojačati Terekveš iz Svolojeva, ali popularni Čakar će bar još neko vreme biti član Mladosti. Situacija bi mogla biti potpuno drugačija, odnosno u korist Apatinaca, sve zavisi od skupštine svilojevačkog kluba.  FK Terekveš očekuje pomoć njihovog glavnog finansijera Endrea Rižanjija, a ukoliko ona izostane ne bi bilo iznenađenje da se u Apatin vrati sjajni golgeter Bojan Jelisavac.

 

\"\"

Bojan Jelisavac u dresu Terekveša


Kako nam je rekao trener Mladosti Slobodan Bačić postoji još nekoliko igrača koje želi da vidi u svojoj ekipi, i oni će najverovatnije u narednih nekoliko dana pojačati redove nekadašnjeg superligaša.

\"\"


U planu je i odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica sa ekipama iz okruženja, kako bi se ekipa što bolje pripremila za nastavak sezone u kojoj na polovini ”trke” za plasman u viši rang zaostaje devet bodova za vodećim "Bratstvom" iz Prigrevice, koji se takođe silno pojačao ove zime.

Nema sumnje da nas očekuje kvalitetno fudbalsko proleće, a pre tog potrebno je ”napuniti baterije” i spremno dočekati prvi meč drugog dela sezone, kada u Apatin stiže ekipa Poleta iz Karavukova .


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar