Divjak i Rađenović na spisku pionirske reprezentacije Srbije!

Apatinski rukomet je pored toga što je ove godine u samom vrhu Prve lige Srbije - grupa Sever, dobio još jedno veliko priznanje i iznedrio dve nove rukometne nade.

Nizu od nekoliko sjajnih mladih igrača koji su prethodnih godina svojim igrama zaslužili reprezentativni poziv dodata su još dvojica igrača.
Naime, na okupljanje pionirske reprezentacije Srbije u Platičevo kraj Rume, otputovali su Marko Divjak (1998. godište) i Rade Rađenović (1999. godište).

Dvojica sjajnih momaka, pored dobrih nastupa u kadetskoj ligi, imali su i zapažene role u Prigrevici, odnosno Sonti. Divjak je sa Prigrevčanima osvojio titulu jesenjeg prvaka u Bačkoj ligi, dok je godinu dana mlađi Rađenović beležio odlične nastupe za RK Sonta.

U RK Apatin ističu da su ponosni na svoje mlade igrače i da je ovo priznanje zasluženo vrednim i žestokim radom kako na treninzima tako i na utakmicama.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar