EKSKLUZIVNO! Slobodan Bačić novi trener Bratstva iz Prigrevice

Kako 025info saznaje dosadašnji šef struke FK Odžaci, Slobodan Bačić novi je trener prigrevačkog Bratstva.

Bačić je do sada kao trener vodio apatinsku Mladost u kojoj je za tri sezone uspeo da "preskoči" dva ranga takmičenja da bi potom prešao u Odžake. On je napustio klupu Fudbalskog kluba Odžaci na polovini sezone, u kojoj posle 15 odigranih kola u Srpskoj ligi - grupa Vojvodina Odžačani dele lidersku poziciju na tabeli zajedno sa Radničkim iz Nove Pazove.

Prigrevčani su tako dobili novog trenera koji će pokušati da nastavi tamo gde je stao njegov prethodnik Života Gavrilović. Podsećamo, na polovini sezone Bratstvo je lider Bačke lige sa pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani FK Bečej 1918, a u 15 kola prvenstva nisu osetili gorčinu poraza.

Ovu vest je za 025info potvrdio i sam Bačić, koji je istakao da se veoma brzo dogovorio sa Prigrevčanima i da ćemo o detaljima, odnosno planu i programu rada, pojačanjima i pripremama za drugi deo sezone saznati više u danima pred nama.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar