Fantastični rezultati mladih apatinskih kuglašica obeležili kraj 2018. godine

Na pojedinačnom prvenstvu Srbije za mlađe kategorije, održanom 29.12.2018. u Banji Junaković-Apatin, zlatnu medalju odnela je Noemi Heđbeli (523), dok je srebro osvojila Tamara Barać sa oborenih 492 čunja.

Noemi se, u kategoriji pionirki, u finale plasirala kao prva na listi, a u finalu se ponovo dokazala i zadržala prvo mesto, dok je u kombinaciji (kvalifikacije+finale) takođe uzela zlato! Inače Noemi je osvojila prvo mesto na sva tri kupa grada i na pojedinačnom prvenstvu  Vojvodine. Za nju je 22018. izuzetno dobra godina i u ŽKK Apatin veruju da će ubrzo stati sa seniorima rame uz rame po kvalitetu svoga kuglanja kao i Jelena Barać.
 
 
Tamara se, u kategoriji pionirki, u finale plasirala kao druga na listi, a u finalu se izborila za drugo mesto, tako da joj je u kombinaciji pripalo srebro.
 
Jelena Barać je kao kadetkinja u svojoj kategoriji osvojila bronzanu medallju pojedinačno sa 525 oborenih čunjeva, dok joj je u kombinaciji sa prvim nastupom pripalo četvrto mesto.
 
- Ovo uspešno finale upotpunilo je završetak 2018. godine za naš klub koja je za nas bila odlična u svakom smislu. Čestitamo našim uspešnim kuglašicama i želimo im puno oborenih čunjeva u narednoj 2019. godini, poručuju u Ženskom kuglaškom klubu Apatin.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar