Fortuna napustila Prigrevicu - domaćin promašivao, gosti uzeli bod (FOTO)

Od početka meča 7. kola Srpske lige - grupa Vojvodina, igrači Bratstva krenuli su snažno i konstantno napadali gol Radničkog iz Sremske Mitrovice. I ovog puta, ostali su bez celog plena, ali verujući u sportsku karmu poručujemo Prigrevčanima da ne posustaju. Možda se sve ovo "vrati" u poslednjih nekoliko kola prvenstva.

Domaći su imali posed lopte u svojim nogama i više od igre. Na početku izgledne prilike promašuju Mirosavljev i Mandić.
Nakon jednog skraćenog prekida sa leve strane Nikola Mandić upućuje centaršut, golman boksuje do Čupića a ovaj iz prve sutira na gol. Igrač gostiju rukom brani Čupićev šut i to je penal za domaćina i crveni karton za gostujućeg defanzivca.

Tomanović preuzima odgovornost, realizuje jedanaesterac i izaziva erupciju oduševljenja na stadionu u Prigrevici - 1:0 za Bratstvo. Sredina terena je delovala odlično, ekipa je stvarala šanse ali je Mirosavljev bio neprecizan sa svega par metara.

U drugom delu meča domaćin nastavlja s dobrom igrom, činilo se da je pitanje trenutka kada će još jedna lopta završiti iza leđa gostujućeg golmana. Posle sjajnog centaršuta Dušana Mitrovića odličnu priliku imao je Makar koji je šutirao glavom pored same stative. Neprecizan je bio i Mandić, pa ponovo Makar i propuštena je prilika da se dotuku gosti koji do tada nisu stvorili nijednu priliku da ugroze Studenov gol.

Kako to obično biva u fudbalu, za promašaje morate biti kažnjeni. U samom finišu utakmice prodor gostiju ide po levoj strani, centaršut u šesnaesterac, udarac sa druge stative glavom i Studen je nemoćan. Šok i neverica, gosti su izjednačili i postavili konačnih - Bratstvo-Radnički 1:1.

Na kraju, stiče se utisak da su domaći nezasluženo izgubili dva boda. Dobru igru nije pratila isto takva realizacija pa je to segment igre koji će se uz tačtičke varijante morati mnogo poboljšati u narednom periodu.

(Tabela preuzeta sa sajta www.srbijasport.net)

Za one koji ne znaju napominjemo da je u nedelju debi na klupi Bratstva imao novi trener Dragi Bogić. Nakon pregovora koji su trajali nekoliko dana, epilog je bio najbolji mogući za Prigrevčane. Bogić je preuzeo trenersku palicu, a u narednom periodu pomagaće mu Mirko Dubaić i Milan Damjanović.

Novi trener prigrevačke ekipe je u meču protiv Mitrovčana na teren izveo sledeće igrače: Studen, Kukolj, Čupić, Perović, Major (od 20. minuta Divjak), Mitrović, Petković, Makar, Mandić, Tomanović i Mirosavljev (od 55. minuta Josović).

U narednom 8. kolu Srpske lige - grupa Vojvodina, Bratstvo putuje u Padinu na megdan domaćoj Dolini. Meč se igra u nedelju 5. oktobra sa početkom u 15 sati i 30 minuta.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar