Fudbal: Opštinski derbi u Svilojevu
Proteklog vikenda je nastavljeno prvenstvo u ligama Fudbalskog saveza područja Sombor. Ekipe iz apatinske opštine su postigle maksimalan učinak, i sve su ostvarile pobede. Postignuti su rezultati:
 
Dinamo 1923 – Jedinstvo  0:5
Partizan – Radnički (R)  1:0
Telečka – Terekveš  3:4
Dinamo (S) – Graničar 2:1
 
Najviše uzbuđenja je bilo u Telečkoj gde je svilojevački Terekveš nakon preokreta osvojio sva tri boda. Prvo poluvreme je završeno vođstvom domaćina (2:1) da bi u nastavku gosti iz Svilojeva zaigrali mnogo angažovanije što im je na kraju i donelo pobedu. Strelci za Svilojevčane su bili Kalanj (3) i Savić. 
 
U MFL 2. razred se u nedelju igra opštinski derbi. Terekveš u Svilojevu dočekuje Sonćane, a utakmice ovih timova su uvek privlačile pažnju ljubitelja fudbala iz cele opštine, pa se očekuje dosta publike na stadionu u Svilojevu. 
 

Utakmica počinje u 15.30h. U isto vreme kupusinski Partizan gostuje u Aleksa Šantiću, a Jedinstvo dočekuje prvoplasirani Polet. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar