Graničari srušeni sa po 2:0 – dobar početak Bratstva i Mladosti
30.11.-0001.

Fudbaleri Bratstva iz Prigrevice savladali su u 1. kolu Vojvođanske lige ’’Zapad’’ ekipu Graničara iz Adaševaca, dok je Graničar iz Gakova poražen na stadionu kraj Dunava od apatinske Mladosti u premijernom meču Područne lige ’’Sombor’’.
U oba susreta domaćini su slavili sa po 2:0 (0:0).

\"\"

Danima je vladalo veliko interesovanje javnosti pred meč u Prigrevici.
Bratstvo je u prošloj sezoni naviklo navijače na trijumfe, pa su tako i u ovoj sezoni očekivanja ljubitelja fudbala ista.
Možda je to i sputalo Prigrevčane da u prvom poluvremenu prikažu sav svoj potencijal, međutim u nastavku su slomili otpor veoma tvrdih i nezgodnih Sremaca.
Novajlija Goran Banić je u 60. minutu susreta sjajnom ’’kiflom’’ matirao gostujućeg golmana Ilića, dok je pobedu domaćih potvrdio napadač Zoran Stojšić u 83. minutu meča.
Priliku za maksimalan učinak na domaćem terenu posle dva odigrana kola Bratstvo će imati narednog vikenda kada u Prigrevicu dolazi Omladinac iz Novih Banovaca.
\"\"

Igra mačke i miša viđena je dan kasnije u Apatinu.
Ono što su fudbaleri Mladost promašili tokom 90 minuta susreta može se svrstati u rubriku ’’verovali ili ne’’.
Ređale su se šanse jedna za drugom, a pre svih Ševarac, Ožegović, Ninković i Rapajić podizali su nervozu i igrali se sa živcima trenera Bačića i malobrojne publike.
Stefan Ožegović je polovinom drugog dela igre fantastičnim golom slomio otpor gostujućeg tima, a pobedu je potvrdio kreator igre apatinske ekipe Nened Ševarac.
Pohod na prvo mesto Područne lige Mladost nastavlja narednog vikenda kada gostuje ekipi Kule.

\"\"

Slike sa susreta Bratstvo Prigrevica-Graničar Adaševci, kao i sa meča Mladost Apatin-Graničar Gakovo možete pogledati u našoj foto galeriji.
Snimak meča iz Prigrevice je na programu danas u 18 sati i 30 minuta na programu 025 Info televizije, dok će navijači Mladosti sutra u istom terminu uživati u igri svojih ljubimaca.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar