Iz Prigrevice se vidi Srpska liga
30.11.-0001.

Remijem u Novom Sadu protiv ekipe Indeksa fudbalska družina iz Prigrevice zaokružila je na najbolji mogući način istorijsku polusezonu. U sportskim almanasima ostaće zapisano da je jesenji šampion Vojvođanske lige - grupa Zapad u sezoni 2013/2014, Fudbalski klub Bratstvo iz Prigrevice.
Prigrevčani su u poslednjem 15. kolu jesenjeg dela prvenstva odigrali bez golova 0:0 protiv tvrdih Novosađana ali ostaje žal što kući nisu doneli sva tri boda. I pored toga sezona je završena na liderskoj poziciji na tabeli sa bodom prednosti u odnosu na najbliže konkurente iz Novih Banovaca, odnosno Vrbasa.
Iz tabora Bratstva bez prevelike euforije ističu da su prezadovoljni učinkom u dosadašnjem toku prvenstva i da će se svih silama truditi da na tronu ostanu do kraja nadmatanja u Vojvođanskoj ligi.

\"\"
Tabela preuzeta sa sajta Fudbalskog saveza Vojvodine


Pauzu će izabranici trenera Živote Gavrilovića iskoristiti da se na najbolji mogući način pripreme za izazove u drugom delu sezone, a u planu je dovođenje još nekoliko pojačanja.
U prvom prolećnom kolu Bratstvo putuje u Adaševce u goste ekipi Graničara.

Rajko Bošković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar