Još jedan uspešan vikend za apatinske boksere

Bokserski klub Apatin je u subotu 21. februara učestvovao na redovnom drugom kolu Prve lige - Sever u Novom Sadu. Takmičenje je održano u Sportskom centru Vojvodina, a organizator je bio BK Novi Sad. Za apatinski tim nastupali su Vukašin Lukić, Stefan Dukić, Milan Huba, Đurađ Kovačević i Mirko Bubalo.

Pobede su zabeležili Vukašin Lukić i Đurađ Kovačević. Što se ostalih takmičara tiče, Stefan Dukić je boksovao nerešeno u uvodnim borbama protiv Nermina Ajetovića, pionirskog prvaka Srbije, Mirku Bubalu je u poslednjem momentu protivnik otkazao meč a Milan Huba je u drugom uglu imao vrlo kvalitetnog boksere i zasluženo je poražen.

Najuzbudljiviji meč imao je Vukašin Lukić, školarac koji je u svojoj kategoriji proglašen najboljim u ovom kolu. On je oduševio sve prisutne ne samo pobedom nad odličnim Budvaninom Dejanom Petrovićem, već svojom srčanošću i požrtvovanjem. U meču protiv mnogo iskusnijeg protivnika slavio je rezultatom 2:1.

Stručni štab apatinske ekipe činili su Milan Dubaić, Jovan Ćurčić i Zoran Vojnović. Oni ističu da su zadovoljan nastupima svojih takmičara, posebno jer su trijumfe doneli najmlađi članovi kluba. Ostali takmičari poput Bubala, Vujina i Forgača tek treba da donose priznanja i pobede.

Podsećanja radi BK Apatin je u prošlom kolu zabeležio četiri pobede, dva poraza i jedan nerešen rezultat, Anđela Grmuša je dobila poziv za reprezentaciju, a Vukašin Lukić je u ovom kolu dobio priznanje najboljeg školarca kola, pa nema sumnje da će ovi rezultati biti sjajan stimulans članovima tima da nastave sa kvalitetnim radom.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar