Kadeti OFK Mladosti nižu pobede

Odlučan i očigledno pravovremen potez ljudi u OFK Mladost na ponovnom oživljavanju sopstvene škole fudbala već daje prve rezultate.  U pogonu su sve mlađe selekcije, a kadeti su ovih dana u centru pažnje. Odigrana su četiri kola kadetske lige Vojvodine, a talentovani Apatinci nakon ta četiri kola imaju maksimalan učinak. Oni su u Pivnicama savladali domaću Slaviju rezultatom 4:3, a zatim i Tekstilac u Odžacima (2:1). Rusin iz Ruskog Krstura nije imao šta da traži na stadionu kraj Dunava, bilo je 3:0 za Apatince, a istim rezultatom je završena i utakmica protiv komšija iz Prigrevice.

U klubu su uvereni da ove četiri pobede u nizu nisu slučajnost, već pre svega spoj talenta i kvalitetnog rada sa ovim dečacima.

- To je i postrek da još angažovanije radimo sa mlađim generacijama, kako bi za koju godinu imali u prvom timu školovane mlade fudbalere isključivo iz sopstvene škole fudbala, ističu u klubu.



 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar