Ključevi Prigrevice u \'Paunovom\' džepu
30.11.-0001.

Iako su više od sat vremena bili brojčano inferiorni, fudbaleri prigrevačkog Bratstva savladali su u 6. kolu Vojvođanske lige - grupa ”Zapad” ekipu Srbobrana rezultatom 1:0 (1:0) i tako još jednom potvrdili visoke domete u ovoj sezoni.
Na ovaj način, drugom uzastopnom pobedom bez primljenog gola, zapušena su usta mnogim ”nevernim Tomama” koji su digli glas posle neuspeha u Beočinu.

I pored toga što je Srbobran imao čoveka više na terenu, gosti su potpuno nadigrani od strane raspoloženog domaćeg sastava, pa je pobeda Bratstva mogla biti i ubedljivija.

Osim gola organizatora igre domaćih Miroslava Paunovića, u prvom poluvremenu je viđeno nekoliko sjajnih prilika za domaćina.
Okvir gola su pogodili Banić i Furtula, a upravo je brzonogi napadač Bratstva predstavljao konstantnu opasnost po gol Markovića.

\"\"

I zaista su domaći održali fudbalsku lekciju gostujućem timu. Čudi jedino kako je iskusni Damir Bogunović uspeo da ”padne” na provokaciju gostujućeg stopera i naivno dobije crveni karton. Kad se ovom isključenju doda i činjenica da za Bratstvo nisu nastupili Ćuća, Radojičić i Vladetić, ”trojka” protiv Srbobrana još više dobija ne značaju.

U drugom delu susreta gosti nisu materijalizovali brojčanu prednost na terenu.
Svi napadi su se završavali daleko od gola Šarića, a srednji red Srbobrana potpuno je neutralizovala ”apatinska veza” Marin-Jano.
Igrač susreta je ipak bio Miroslav Paunović, koji se istakao kao pravi vođa na terenu.
Kod njega je lopta uvek bila sigurna, a dodavanja ka Furtuli i Vukoviću izazivala su pravu pometnju u gostujućoj odbrani.

\"\"

U narednom kolu Prigrevčani gostuju u Novom Sadu ekipi Crvene Zvezde.
Očekuje ih loš i mali teren, odnosno tvrd i kvalitetan protivnik, pa bi bod sa ovog gostovanja predstavljao uspeh.

Snimak susreta Bratstvo Prigrevica-Srbobran možete pogledati danas u 18 sati i 30 minuta, kao i sutra u 15 sati na 025 Info televiziji, a slike sa ovog susreta potražite u našoj foto-galeriji.

Rajko Bošković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar