Košarkaši Dunava dočekuju Jedinstvo: Pobeda za miran san
Košarkaši Dunava u petak, 30. marta,  igraju najvažniju utakmicu ove sezone. Oni na parketu hale OŠ Žarko Zrenjanin dočekuju Jedinstvo iz Bečeja, i pred njima je imperativ pobede, jer samo sa bodovima iz ove utakmice mogu da obezbede opstanak u ligi. 
 
Apatinci su trenutno 11. sa 29 bodova, a njihov naredni protivnik je plasiran samo jedno mesto više, sa bodom više od Apatinaca. U slučaju pobede košarkaši Dunava bi zamenili mesta sa Jedinstvom, čime bi tri kola pre kraja opstanak bio praktino rešen. 
 
Do kraja prvenstva Dunav gostuje u Bačkoj Topoli, dočekuje Sloven, i u poslednjem kolu odlazi u Futog. 
 
– Jedinstvo nam je dužnik iz jesenjeg dela prvenstva i učinićemo sve da im  uz korektnu i dobru igru vratimo istom merom. U ovoj utakmici nećemo biti kompletni, ali igrači koji izađu na parket će dati sve od sebe da bodovi ostanu u Apatinu. Nakon ove utakmice odlazimo u goste još jednom konkurentu u borbi za opstanak, Topoli, pa dočekujemo Sloven. Verujem da iz ove preostale četiri utakmice možemo ostvariti dve pobede čime bi zadržali status u ovom rangu takmičenja, za 025info ističe Simo Ajduković, trener KK Dunav. 
 

Utakmica se igra u petak sa početkom u 20 sati.  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar