Lak zadatak za RK Apatin i KK Dunav, Bratstvo protiv Sloge, Mladost putuje u Karavukovo

Domaće utakmice:

RK Apatin - RK Slavija Novi Sad,
petak 24. mart u 19h
KK Dunav Apatin - KK Železničar Inđija,
petak 24. mart u 20.45h
FK Bratstvo Prigrevica - FK Sloga Temerin,
subota 25. mart u 15h
FK Partizan Kupusina - OFK Metalac Sombor,
nedelja 26. mart u 15h
FK Jedinstvo Ribarevo - FK Rastina 1918,
nedelja 26. mart u 15h
OK Apatin - OK Elan Volley Srbobran,
sreda 29. mart u 18h

Gostujuće utakmice:

FK Polet Karavukovo - OFK Mladost Apatin,
subota 25. mart u 15h
KMF Kraljevićevo Kačarevo - KMF Apa-futsal Apatin,
subota 25. mart u 19h
FK Hajduk Junior - FK Terekveš Svilojevo,
nedelja 26. mart u 15h
FK Panonija Lalić - FK Dinamo Sonta,
nedelja 26. mart u 15h
ŽOK Wolfland Karavukovo - OK Boom Volley Prigrevica,
nedelja 26. mart u 18.30h

Rukometaši Apatina u 17. kolu Druge lige Srbije - grupa Sever na svom parketu dočekuju ekipu Slavije iz Novog Sada. Apatinci su u prošlom kolu iščupali bod na gostovanju u Alibunaru, dok je najbliži pratilac plavo-belih ekipa Mladosti TSK iz Temerina poražena upravo od narednog protivnika apatinskog tima pa je sada razlika između ove dve ekipe 4 boda i utakmica manje u korist Apatinaca. Meč između Apatina i Slavije igra se u sportskoj hali u Apatinu u petak 24. marta sa početkom u 19 sati.

Nakon što su u prošlom kolu pretrpeli drugi poraz u sezoni, košarkaši Dunava ovog vikenda ne bi trebalo da imaju težak zadatak. Apatinci su trenutno izjednačeni na vrhu tabele sa ekipom Akademika iz Srbobrana sa skorom od 19 pobeda i dva poraza, a priliku za početak nove pobedničke serije imaju u petak 24. marta kada će dočekati ekipu Železničara iz Inđije. Meč u hali OŠ Žarko Zrenjanin počinje u 20 sati i 45 minuta.

Nakon poraza u 16. kolu Srpske lige - grupa Vojvodina u Novim Banovcima, fudbaleri prigrevačkog Bratstva zalečili su rane iz derbija pobedom u Šidu protiv ekipe Radničkog rezultatom 2:0 (0:0) i prišli vodećem timu na bod zaostatka jer su igrači Omladinca remizirali u Novom Sadu protiv Crvene zvezde. Naredno kolo donosi nam prvi domaći susret za igrače Bratstva ovog proleća, a izabranici trenera Slobodana Bačića dočekaće temerinsku Slogu. Bratstvo će u narednim kolima biti znatno oslabljeno jer će Ćovin i Vladetić pauzirati 4 odnosno 5 utakmica zbog crvenih kartona dobijenih u prvom kolu nastavka sezone. Meč Bratstvo-Sloga igra se u subotu 25. marta sa početkom u 15 sati.

Fudbaleri apatinske Mladosti nisu osetili gorčinu poraza u prva dva prolećna kola Vojvođanske lige - grupa Sever. Nakon što su odigrali 2:2 u Turiji, Apatinci su u prošlom kolu uspeli da "otkinu" bod favorizovanoj Slogi iz Čonoplje. Za crvene đavole je svaki naredni meč poput finala jer će borba za opstanak u ligi biti zaista žestoka. U narednom 18. kolu Vojvođanske lige - grupa Sever, apatinski tim gostuje Poletu u Karavukovu. Meč se igra u subotu 25. marta sa početkom u 15 sati.

Svilojevački Terekveš će u narednom 18. kolu lige Područnog fudbalskog saveza Sombor u nedelju 26. marta putovati u Kulu na meč protiv ekipe Hajduk Junior. Svilojevčani su u prva dva prolećna kola zabeležili po jedan trijumf i jedan remi. Susret Hajduk Junior-Terekveš počinje u 15 sati.

Vestima iz fudbala dodajemo i informaciju da će ovog vikenda biti nastavljeno takmičenje u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Sombor - 2. razred. Kupusinski Partizan dočekuje OFK Metalac, Jedinstvo na Ribarevu igra protiv Rastine, dok će sonćanski Dinamo putovati u Lalić na megdan ekipi Panonije. Svi mečevi su na programu u nedelju 26. marta sa početkom u 15 sati.

Na osnovu igara u pripremnom periodu i raspoloženja unutar ekipe, činilo se da će KMF Apa-futsal u drugi deo sezone Druge lige Srbije - grupa Vojvodina krenuti sa mnogo boljim igrama i rezultatima u odnosu na jesen. Ipak, sasvim drugačiji scenario viđen je već u prvom meču apatinskih žuto-crnih u nastavku prvenstva, a bodove iz Apatina odneo je KMF Bečej 2003 savladavši domaći tim rezultatom 3:1 (1:0). Priliku za "popravni" apatinska žuto-crna družina imaće već ovog vikenda u okviru 12. kola Druge lige Srbije - grupa Vojvodina. Apa-futsal putuje u Kačarevo na meč protiv ekipe KMF Kraljevićevo protiv koje su zabeležili do sada jedini trijumf u tekućem šampionatu. Meč je na programu u subotu 25. marta sa početkom u 19 sati.

Odbojkašice Apatina poražene su u 20. kolu Druge lige Srbije u Rumi sa 3:0 u setovima. Apatinke su i pored poraza prikazale dobru igru i pružile snažan otpor velikom favoritu. U narednom kolu odbojkašice Apatina dočekuju ekipu Elan Volley iz Srbobrana. Taj meč je trebalo da bude odigran ovog vikenda ali je na zahtev gostujućeg tima pomeren za sredu 29. mart sa početkom u 18 sati.

Ovog vikenda počinje i plej-of u Drugoj vojvođanskoj ligi za odbojkašice nakon kojeg će pobednik izboriti plasman u Prvu vojvođansku ligu. Igračice prigrevčankog Boom Volleya su regularni deo sezone završile na trećem mestu na tabeli, a u prvom kolu doigravanja gostuju u Karavukovu ekipi Wolfland. Meč se igra u nedelju 26. marta sa početkom u 18 sata i 30 minuta.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar