Lider počeo pripreme, turnir \'Nemanja Stambolija\' 25. januara
30.11.-0001.

Rukometaši Apatina počeli su u sredu pripreme za drugi deo sezone u Drugoj rukometnoj ligi Srbije - grupa Sever. Plavo-beli su trenutno lideri na tabeli drugoligaškog karavana i nema sumnje da su glavni pretendent za ulazak u viši rang takmičenja. Početni deo priprema, kako je to obično i praksa, predviđen je za sticanje kondicije, ali prve utakmice naše rukometaše očekuju već za nedelju dana.

\"\"
(Tabela preuzeta sa sajta Rukometnog saveza Vojvodine)


Naime, poznati su učesnici memorijalnog turnira "Nemanja Stambolija" koji će biti održan u hali O.Š. Žarko Zrenjanin.
Za Maslačka će i ove godine svim srcem igrati njegovi drugari, a imena rukometnih klubova Apatin, Žabalj, Lavovi Bačka Palanka, kao i kadetske reprezentacija Srbije garantuju kvalitetno nadmetanje.

\"\"

 

Raspored utakmica na memorijalnom turniru "Nemanja Stambolija":

 

Subota 25. januar


15.00h Meč mlađih kategorija RK Apatin
16.00h Prvo polufinale : RK Apatin - RK Lavovi Bačka Palanka
17.00h Drugo polufinale : Kadetska reprezentacija Srbije - RK Žabalj
18.00h Meč za treće mesto
19.00h Finale

Ovih dana RK Apatin je dobio vredno priznanje. Još jedan u nizu igrača iz rukometne škole našeg kluba pozvan na širi spisak selekcije sa državnim grbom.
Na prvom okupljanju pionirske reprezentacije Srbije, među tridesetak igrača, naći će se i Marko Divjak. Čestitke Marku i Rukometnom klubu Apatin.

Rajko Bošković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar