Mlada odbojkašica iz Apatina na spisku Kadetske reprezentacije Srbije
30.11.-0001.
Sutra u 20 časova odbojkaši Apatina će ugostiti ekipu RFU iz Novog Sada, koji su inače najprijatnije iznenađenje u rolećnom delu turnira. Kako se gosti bore za opstanak u Drugoj Saveznoj ligi, a i u odnosu na prethodne susrete ova dva kluba, očekuje se velika borba i lepa odbojka.

Odbojkašice su ovog vikenda slobodne u Vojvođanskoj ligi. U Regionalnoj ligi ovog vikenda igraju jesenje šampionke, juniorke i pionirke Apatina. U prvom kolu prolećnog dela prvenstva pionirke igraju protiv ekipe Volleystras u Somboru, a utakmica će biti u nedelju u 12 časova. Juniorke odbojkaškog kluba Apatin u prvom kolu igraju derbi utakmicu u Odžacima protiv ekipe GOKS IN, a utakmica se igra u nedelju sa početkom u 18 časova.

Milan Gršič, trener Ženske kadetske reprezentacije Srbije sopštio je juče širi spisak i gračica za ovu i sledeću sezonu. Na spisku Kadetske reprezentacije Srbije našla se i Vanja Palević, korektor iz Apatina. Iako još uvek pionirka rođena 1998. godine uspehe je pokazala i u pionirskoj, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Sledeće godine u Srbiji se održava Evropsko prvenstvo za kadetkinje, a takođe i Olimpijske igre mladih sportista, pa trener Gršić priprema novu ekipu koja će nastaviti niz osvajanja medalja prošlih generacija. Napomenimo da je 2011. godine Ženska kadestka odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila bronzanu medalju na Svetskom i Evropskom prvenstvu, srebrnu medalju na Olimpijskim igrama mladih, i zlatnu medalju na Balkanijadi.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar