Mlade odbojkašice nižu uspehe
30.11.-0001.

Na Novogodišnjem turniru u Mini odbojci koji je održan u Kaću u subotu odbojkašice Apatina su osvojile dve zlatne i jednu srebrnu medalju.

Apatinke su osvojile turnir u kategorjiji 1999. godišta i u kategoriji 2001. godište. Generacija 1999 godište je nakon četiri srebrne medalje sa poslednja četiri turnira došla do zlatne medalje nakon šest pobeda na ovom turniru. Generacija 2001. godište je potvrdila da su najbolja ekipa u ovom godištu u Vojvodini i osvojile su desetu zlatnu medalju u ovoj godini. One su učestvovale na jedanaest turnira ove godine i deset puta bile šampionke turnira a jednom su osvojile srebrnu medalju. Generacija 2000 godište je stigla do finala nakon pet pobeda,gde su poražene sa 2:1 u setovima od Kleka nakon velike borbe.Treće mesto u ovoj kategoriji i bronzanu medalju osvojila je ekipa Boom Volleya iz Prigrevice.

Odbojkašice Apatina su u 2012 godini osvojile 29 medalja na turnirma u mini odbojci i street volleyu.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar