Muškarci ubedljivi protiv Radničkog, dame savladale Miletić
30.11.-0001.

Apatinska rukometna renesansa i dalje traje. I proteklog vikenda rukometaši i rukometašice našeg kluba ostvarili su veoma bitne pobede koje ih ostavljaju u trci za najviši plasman u Drugoj rukometnoj ligi Srbije – grupa Sever.

Izabranici Milana Petrovića savladali su na domaćem terenu u okviru 10. kola šampionata ekipu RK Radnički iz Novog Sada rezultatom 29:19 (15:7).
Plavo-beli su relativno lako izašli na kraj sa ekipom Radničkog. Opravdali su epitet favorita, zabeležili ubedljiv trijumf i zadržali se na prvoj poziciji na tabeli u drugoligaškom takmičenju.
U narednom kolu Apatinci odlaze na derbi meč u Banatsko Novo Selo. Protivnik će im biti RK Vladimirovac. Susret se igra u petak 29. novembra, sa početkom u 17 sati i 30 minuta a bez obzira na ishod ove utakmice RK Apatin će zadržati lidersku poziciju.

\"\"
Tabela preuzeta sa sajta Rukometnog saveza Vojvodine


Sa druge strane popularne apatinske "gracije" bile su uspešne na gostovanju ekipi RK Miletić, i slavile rezultatom 32:30 (16:15).
Tako je nastavljen kontinuitet sjajnih partija mladih Apatinki, koje su posle 10 odigranih kola zadržale drugu poziciju na tabeli sa istim brojem bodova kao i ŽRK Laki iz Crvenke, ali i susretom manje.

\"\"
Tabela preuzeta sa sajta Rukometnog saveza Vojvodine


U sledećem 11. kolu koje je na programu narednog vikenda ORK Apatin dočekuje ekipu ŽRK Naftagas. To će ujedno biti i poslednje kolo jesenjeg dela šampionata.

Rajko Bošković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar