Nosković je prigrevački džoker (FOTO)

Fudbaleri prigrevačkog Bratstva savladali su na stadionu kraj Dunava ekipu OFK Mladost Apatin rezultatom 2:1 (0:0).

Prigrevčanima je ovo bio treći meč od početka priprema i treća uzastopna pobeda (BSK Bački Brestovac, TSC Bačka Topola, OFK Mladost Apatin), dok su Apatinci pre ovog meča savladali svilojevački Terekveš.

Ljubitelji fudbala na stadionu u Apatinu gledali su na momente dobar meč, iako je jasno da u redovima rivala ima još mnogo prostora za korekciju do početka prvenstva.

Mladost je dobro stajala na terenu u prvih 45 minuta protiv favorizovanog Bratstva, pa se tako na predah otišlo bez golova. Meč je praktično rešen u ranoj fazi drugog poluvremena. Nosković je dva puta na sjajan način iskoristio svoj napadački potencijal i u razmaku od samo nekoliko minuta postigao dva pogotka. Sve što su Apatinci uspeli jeste da postignu počasni pogodak preko Srđana Rapaića. Ipak, na osnovu svega prikazanog, realnog kvaliteta ekipa i reakcijama u toku meča, stiče se utisak da je trener Mladosti Zoran Stamenić zadovoljniji nakon ovih 90 minuta od svog kolege na klupi Bratstva Slobodana Bačića.

Narednu proveru Bratstvo ima u subotu 18. februara kada u Srbobranu igraju meč protiv istoimene ekipe, dok će Mladost na megdan ekipi Stanišića takođe u subotu 18. februara.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar