Nova lekcija, poraz zbog loših pet minuta
30.11.-0001.

U subotu su u Futogu fudbaleri KMF Apa-futsal pretrpeli drugi poraz u ovoj sezoni.
U 4. kolu Vojvođanske futsal lige bolji od Apatinaca bili su igrači KMF Telep, i savladali Dubaićeve pulene rezultatom 5:3 (1:2).

Po rečima ljudi koji su prisustvovali ovom susretu, u prvom poluvremenu viđena je najbolja igra žuto-crne družine od osnivanja kluba.
Golovima Damjanovića i Kuge vodili su naši momci sa 2:0, da bi domaćin smanjio na 2:1 u samom finišu prvog poluvremena.
Pri vođstvu od 2:0 Apatinci su promašili dva kaznena udarca sa deset metara i četiri takozvane situacije "1 na 1" sa golmanom domaćeg sastava.

Početkom drugog poluvremena dogodio se veliki pad u igri KMF Apa-futsal, što domaći tim koristi i golovima u 22., 23. i 25. minutu susreta preokreće rezultat na 4:2.

Preko sjajnog Gladića gosti smanjuju na 4:3 u 31. minutu, i u preostalih desetak minuta promašuju još 3-4 izgledne prilike, kao i jedan kazneni udarac.
Kako to obično u fudbalu biva, kazna za promašaje stiže u poslednjem minutu za konačnih 5:3 za KMF Telep.

Kao što smo napisali i u naslovu teksta, ovo je još jedna lekcija novoformiranoj apatinskoj futsal družini, a najbolje se svakako uči na sopstvenim greškama.
Ovi momci poseduju kvalitet, ali je iskustvo nešto što se vremenom stiče i nema sumnje da će kako vreme bude odmicalo Apatinci prebroditi ove "dečije bolesti".

Sledeća utakmica apatinskog sastava, u okviru 5. kola Vojvođanske futsal lige, na programu je u subotu.
U halu O.Š. Žarko Zrenjanin dolazi ekipa Kepa 9 iz Stajićeva, a početak meča je zakazan za 16 sati.
Nije isključeno da dođe do promene termina, a o tome ćete blagovremeno biti obavešteni na našem web sajtu.

Rajko Bošković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar