Novi uspesi mladih odbojkašica

U nedelju je u Somboru održan turnir u mini odbojci za devojčice uzrasta od 10 do 15 godina. U hali "Mostonga" na osam odbojkaških terena takmičilo se više od 300 devojčica.

Odbojkašice Apatina su nastupile u najmlađoj kategoriji i osvojile prvo mesto. Apatinke su bile prve u grupi, potom u polufinalu pobedile domaći Volleystars sa 2:1 u setovima, dok su u finalu bile bolje od Goksina iz Odžaka i slavile rezultatom 2:0 u setovima.

U najstarijoj kategoriji 2000. godišta odbojkašice Boom Volleya iz Prigrevice su osvojile novu zlatnu medalju. Prigrevčanke su ostvarile svih pet pobeda na ovom turniru. Nakon utakmica u grupi one su u polufinalu pobedile CVS iz Sombora rezultatom 2:0, dok su u neizvesnom finalu pobedile ekipu Kule sa 2:1 u setovima. Na poslednjih pet turnira u mini odbojci devojčice Boom Volleya su osvojile četiri zlatne i jednu srebrnu medalju.

Međuokružno prvenstvo u odbojci, finalni turnir osnovnih škola Vojvodine za učenike i učenice održaće se u Osnovnoj školi "Miloš Crnjanski" u Subotici u utorak 03. marta 2015. godine. Odbojkašice OŠ "Žarko Zrenjanin" na ovaj turnir odlaze izuzeteno motivisane i sa ciljem da osvoje prvo mesto i izbore plasman među devet najuspešnijih škola u Srbiji, odnosno na republičko takmičenje koje će se održati na Kopaoniku od 24. do 27. maja. Treba napomenuti da za OŠ Žarko Zrenjanin nastupa kompletna prva postava pionirske ekipe Odbojkaškog kluba Apatin.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar