Odbojkaši za istoriju, odbojkašice poražene
30.11.-0001.

Odbojkaši OK "Apatin" su u subotu, 25. marta,  gostovali u Somboru u poslednjem kolu Vojvođanske lige. Apatinci su ostvarili još jednu pobedu (3:1) i na taj način završili sezonu bez poraza. Odbojkašima će u subotu, 30. marta pred početak ženske odbojkaške utakmice u Apatinu, biti uručene zlatne medalje i pehar namenjen pobedniku lige. Svečana dodela pobedničkog pehara zakazana je za 17 sati.

Odbojkašice OK "Apatin" su takođe ovog vikenda gostovale u Somboru gde su poražene od ekipe Volleystars sa 3:1 u setovima. Povele su odbojkašice Volleystarsa sa 2:0, po setovima 25:20,25:22. Treći set je pripao Apatinkama, koje su sa 25:23 smanjle rezultat na 2:1 u setovima. U četvrtom periodu igre, Apatinke su vodile sa 11:5 , ali su odbojkašice iz Sombora uspele da izjednače na 20:20 i u neizvesnoj završnici prve dođu do meč lopte koju koriste za 25:23 i konačnih 3:1 u setovima.

U sledećem kolu odbojkašice Apatina dočekuju ekipu Bečeja. Utakmica Apatin-Bečej igra se u subotu. 30. marta u hali OŠ "Žarko Zrenjanin" sa početkom u 17 sati.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar