Odbojkašice Apatina zvanično postale šampionke Prve Vojvođanske lige Sever

Prethodne sezone šampionska titula bila im je bila na dohvat ruke, ali nisu uspele da je osvoje. Ove godine im se ostvario san. Odbojkašice Apatina postale su šampionke Prve Vojvođanske lige Sever.

OK "Apatin" je ostvario još jednu pobedu, ovaj put u komšijskom derbiju protiv ekipe "CVS Elbraco Technoland" iz Sombora sa 3:0 u setovima (25.15,25:18,25.21).
 
Predvođene najboljom igračicom utakmice Sanjom Maleš devojke su bile odlučne da opravdaju ulogu favorita i da dokažu da zaslužuju da ponesu titulu najboljih u ligi
Utakmici je prisustvovao veliki broj gledalaca, koji su nakon utakmice prisustvovali i svečanoj ceremoniji dodele medalja i pobedničkog pehara odbojkaškom klubu Apatin za osvojeno prvo mesto u sezoni 2018./2019.
 
Pobednički pehar i zlatne medalje Odbojkaškom klubu Apatin je dodelio Branko Majkić, direktor takmičenja u odbojkaškom savezu Vojvodine.
Odbojkašicama Apatina je ispred SO Apatin na velikom uspehu čestitala nakon utakmice Nika Petrović, predsednik SO Apatin.
 
Do kraja prvenstva ima da se odigra još jedno kolo, a Apatinke su šampionsku titulu osvojile sa 38 bodova,bez ijednog poraza i sa samo 4 izgubljena seta.
 
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar