Održan turnir u mini odbojci
30.11.-0001.

U petak je u hali osnovne škole Žarko Zrenjanin održan turnir u Mini odbojci za generaciju 2003 godište i mlađe. Učestvovali klubovi iz sledećih mesta: Kać, Đurđevo, Novi Sad i Apatin.

Takmičilo se više od 100 devojčica i ukupno  24 ekipe koje su bile podeljene na dve grupe sa po 12 ekipa.

U grupi  " A " Prvo mesto i zlatnu medalju osvojile su devojčice iz Novog Sada, Srebrnu medalju osvojio je Kać dok je treće mesto i Bronzana medalja pripala odbojkašicama Apatina.
U grupi  " B "  I srebrnu i zlatnu medalju osvojile su odbojkašice Apatina, a bronzanu medalju osvojio je Kać.

Turnir je organizovao samostalno odbojkaški klub Apatin, a klubovi koji su učestvovali na turniru nisu plaćali kotizacije, sva deca su se takmičila i igrala besplatno. Sa tri medalje osvojene na ovom turniru odbojkaški klub Apatin je došao do 24 osvojene medalje u Mini odbojci u sezoni 2012-2013.

Nakon turnira u Mini odbojci odigrane su i dve utakmice u kategoriji pionirki. Prva utakmica Apatin-Kać 3:0, druga utakmica Apatin:Novi Sad 3:0.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar