Olimpikovci nagrađeni za sjajnu 2013. godinu
30.11.-0001.

Juče su fudbaleri Olimpika rođeni 2006. godine nastupali na memorijalnom turniru \'\'Milan Vrcelj\'\' u Somboru gde su osvojili bronzanu medalju.

\"\"


Takođe, u večernjim satima priređena je klupska proslava FK Olimpik na kojoj su sumirani utisci iz kalendarske 2013. godine. Pred oko 200 posetilaca, analizirana je prethodna sezona, koja je ocenjena kao veoma uspešna, a najbitniji događaj je svakako otvaranje Mini-Maksi lige u našem gradu. Apatin je ponovo postao fudbalski centar u mlađim uzrasnim kategorijama. Mališani su se na ovom druženju sjajno zabavili, a posetio ih je i Deda Mraz i podelio im prigodne poklone.

\"\"


Danas FK Olimpik učestvuje na turniru u Somboru sa generacijom fudbalera rođenih 2005. godine, dok će u subotu 28. decembra nastupiti generacija dečaka rođenih 2004. godine.

Rajko Bošković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar