Ozbiljnost đavola na maksimumu! Naziru se bolji dani i kvalitetan napad (FOTO)

Mandić, Đumić, Mitrović i Divjak. "Atomska navala" Mladosti koja bi klubu mogla da donese mnogo radosti u nastavku sezone.

Ovo su najčešći komentari koji su se mogli čuti ovih dana da stadionu kraj Dunava, na početku priprema popularnih "crvenih đavola" pred nastavak sezone u Vojvođanskoj ligi - grupa Sever. Mladost trenutno ima 14 bodova i deli pretposlednje mesto na tabeli sa odžačkim Tekstilcem. Svesni ozbiljnosti situacije u klubu ništa ne prepuštaju slučaju i od starta priprema među igračima i stručnim štabom vlada velika ozbiljnost i rešenost da u drugom delu sezone pokažu da pozicija na tabeli ne predstavlja realnu snagu tima.

"Imamo sasvim dovoljno vremena do početka drugog dela sezone, odnosno da se u ovih 7-8 nedelja maksimalno pripremimo. Prvenstveno treba da obratimo pažnju na odaziv igrača na treninzima i maksimalnu ozbiljnost kada je u pitanju odnos prema obavezama. Uslovi za pripreme su na početku bili zaista teški, hladno vreme i sneg su ubrzo zamenili sunčani i topliji dani, pa je sada mnogo lakše. Želja je da prvenstvo dočekamo spremni, zdravi i bez povreda. U prve dve nedelje sve je proteklo bez problema, a uskoro nas očekuju i prve pripremne utakmice". - izjavio je za 025info trener Mladosti Zoran Stamenić, kojem će u nastavku sezone na klupi pomagati Branko Bursać.

Za sada, kako smo najavili novi članovi Mladosti su Veljko Đumić i Dušan Mitrović. Pored njih novi fudbaleri apatinskog tima su i univerzalac Nenad Rakić, Milan Bukumirović i Aleksandar Savić, a traže se još dva do tri pojačanja na određenim pozicijama u timu, pre svega u defanzivi. Radu sa prvim timom su priključena i petorica kadeta, a neki igrači su napustili Mladost poput Ožegovića, Basarića i Cvijetića.

(Nova pojačanja Mladosti: Veljko Đumić i Dušan Mitrović)

Prvi pripremni meč Mladost će odigrati u subotu 11. februara, ali još nije poznato ime protivnika.

Raspored ostalih pripremnih mečeva je sledeći:

15.02. - Bratstvo Prigrevica
18.02. - Stanišić
22.02. - Crvenka
25.02. - OFK Šikara
04.03. - Zadrugar Srpski Miletić

Stamenić je rekao da veruje u svoje pulene i da ova Mladost ima kvalitet da se nosi sa svim protivnicima u ovom rangu takmičenja.

"Ovi momci mogu dosta toga da pokažu. Ne bi trebalo da dovodimo u pitanje opstanak u ligi, ali draž ovog sporta jeste taj da je mnogo toga nepredvidivo. Ukoliko ove pripreme odradimo kvalitetno, a nema razloga da se to ne desi, uz ova pojačanja, uz igrače koji će se oporaviti od povreda i sve one koji su trenutno u trenažnom procesu u prvom timu, Mladost ne treba da brine o opstanku u Vojvođanskoj ligi". - završava razgovor za 025info Zoran Stamenić, trener apatinskih "crvenih đavola".

Raspored prolećnog dela prvenstva:

16. kolo: Mladost Turija (G)

17. kolo: Sloga Čonoplja (D)

18. kolo: Polet Karavukovo (G)

19. kolo: Bačka Pačir (G)

20. kolo: Srbobran (D)

21. kolo: Bečej 1918 (G)

22. kolo: Vrbas (D)

23. kolo: Tavankut (G)

24. kolo: Tisa Adorjan (D)

25. kolo: Radnički Sombor (G)

26. kolo: Subotica (D)

27. kolo: Tekstilac Odžaci (G)

28. kolo: Budućnost Gložan (D)

29. kolo: Potisje Kanjiža (G)

30. kolo: Zadrugar Srpski Miletić (D)


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar