Počeo međunarodni kuglaški turnir “Junaković kup 2017”
Svečanim postrojavanjem ekipa učesnica na kuglani Banje Junaković je počeo tradicionalni međunarodni “Junaković kup” u kuglanju. U prisustvu brojnih visokih gostiju, predstavnika KSS, Banje Junaković i lokalne samouprave turnir je zvanično otvorio Milan Škrbić predsednik opštine Apatin poželevši svim gostima ugodan boravak u ovoj sredini i odlične rezultate. 
 
 
Na turniru učestvuje šest klubova iz Slovačke, BiH, Hrvatske i Srbije. Nakon svečanog otvaranja su se sastali Apatin-Košice i Kandit-Crvena zvezda. Pored pomenuta četiri kluba koji su na stazu izašli prvog dana učestvuju i klubovi Bosne i Hercegovine: Rad (Brčko) i Sloboda (Tuzla)
 
 
Titulu brani Crvena Zvezda koja je u finalu savladala Kordun iz Kljajićeva, Kandit je bio treći, a Sloboda četvrta. 

U okviru turnira, u subotu od 12 do 16 sati igra se memorijalni turnir “Đuro Štikovac” u znak sećanja na nekadašnjeg kuglaša, trenera i selektora reprezentacije Jugoslavije. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar