Početak treninga za OKK \'Apatin\'
30.11.-0001.

Apatinski košarkaši polako pripremaju teren za početak priprema, a u međuvremenu je došlo do promene u upravi kluba.
Naime, dosadašnji predsednik kluba Slobodan Lončarević, pod pritiskom bivših članova rukovodstva kluba je dao neopozivu ostavku na mesto predsednika kluba. Gospodin Lončarević se zahvalio na ukazanom poverenju i poželeo sve najlepše u budućem radu kluba. Po novom statutu koje je izdalo Ministarstvo sporta i omladine, rukovodstvo kluba je dužno da u roku od 90 dana sazove vanrednu skupštinu kluba, pa će zbog sezone godišnjih odmora skupština biti naknadno zakazana i javnost će na vreme biti obaveštena.
Inače, našim košarkašima je u planu odlazak na košarkaški kamp "Maxima" na Zlatiboru, na koji inače naši košarkaši odlaze već godinama. Odlazak je planiran 28.07. i boraviće se 10 dana. Posle povratka sa kampa sledi par dana pauze, a onda sve selekcije kluba ulaze u trenažni proces i pripreme za sledeću takmičarsku sezonu zvanično počinju tada.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar