Preko Brestovca do četvrtog mesta
30.11.-0001.

Finiš sezone u znaku žuto-crne družine. Druga pobedu u nizu i sedam osvojenih bodova u tri kola, sasvim dovoljno za trenutno visoku četvrtu poziciju na tabeli Vojvođanske futsal lige.

U subotu je u Bačkom Brestovcu teško izvojevana pobeda protiv silno motivisanih domaćina. Početak utakmice doneo je prilično nepovezanu igru Apatinaca, koji nenaviknuti na mali teren (dimenzija poput košarkaškog), prave niz grešaka u odbrani koje dovode do brzog vođstva domaćina od 3:0 već u 15. minutu susreta. Do kraja poluvremena igrači KMF Apa-futsal uspevaju da konsoliduju svoje redove i preko Aleksandra Gladića smanjuju na 3:1. Početak drugog poluvremena donosi brzo smanjenje rezultata, strelac je bio Nikola Damjanović, ali domaći brzo vraćaju prednost od dva gola - 4:2.
Isti scenario posle samo dva minuta, prvo Apatinci smanjuju na 4:3 golom Slobodana Marčete, da bi domaći povećali prednost u sledećem napadu.
Tada na scenu stupa Uroš Danić i sa četiri pogotka u razmaku od desetak minuta rešava pitanje pobednika za nove bodove KMF Apa-futsal i pobedu rezultatom 7:5.

\"\"
Tabela preuzeta sa sajta Fudbalskog saveza Vojvodine


Teška utakmica na još težem terenu, pokazala je da ova ekipa ima karakter da se i posle velikog rezultatskog minusa vrati i pobedi borbenog domaćina.
Utakmica poslednjeg kola jesenjeg dela Vojvođanske futsal lige igra se u subotu u hali O.Š. Žarko Zrenjanin sa početkom u 16 sati. Protivnik pulenima Mirka Dubaića biće KMF Sombor, te je ovo prava prilika da ljubitelji futsala napune halu i pomognu našim momcima u komšijskom derbiju.

Rajko Bošković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar