Prigrevčanima bod u Miletiću, porazi Mladosti i Terekveša

Još jedan veoma loš vikend za fudbalske klubove sa područja apatinske opštine, iako smo s razlogom priželjkivali i očekivali drugačije.

U 17. kolu Bačke lige fudbaleri prigrevačkog Bratstva odigrali su nerešeno 1:1 u Srpskom Miletiću protiv domaćeg Zadrugara. Pogodak za goste postigao je Dušan Mitrović. U istom rangu takmičenja Mladost je u Apatinu neočekivano poražena od Tavankuta rezultatom 1:2.
Gosti su poveli u 20. minutu, izjednačio je Milan Vujin sredinom drugog dela, da bi šok za domaćina usledio u 93. minutu kada gosti postižu pobedonosni pogodak.
U narednom 18. kolu odigraće se opštinski derbi. U Prigrevici se sastaju Bratstvo (nastupaju u drugom delu sezone kao OFK Odžaci) i Mladost.

Poraz su u 17. kolu lige Područnog fudbalskog saveza Sombor doživeli i igrači svilojevačkog Terekveša. Iako oslabljeni, važili su za favorita prodiv domaćeg FK Kula, međutim nisu uspeli da odigraju na prepoznatljivom nivou te su poraženi rezultatom 1:0. Nakon ovog poraza Terekveš je pao na petu poziciju na tabeli, a u narednom kolu dočekuju Polet iz Karavukova.

Za vikend je odigrano i prvo prolećno, odnosno ukupno 12. kolo Međuopštinske lige Sombor-Apatin-Kula-Odžaci. U malom opštinskom derbiju Partizan je u Kupusini savladao Jedinstvo rezultatom 2:1, dok je sonćanski Dinamo slavio u Rastini sa 2:0.
U narednom kolu Kupusinci putuju u Ratkovo, Jedinstvo na Ribarevu dočekuje Šikaru, a Dinamo je slobodan.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar