Prigrevica sanja Srpsku ligu!

"Znamo da nas mnogi vide kao glavnog pretendenta za ulazak u viši rang takmičenja. Ne bežimo od uloge favorita i jasno poručujemo - napadamo prvo mesto!"

Ovim rečima je trener prigrevačkog Bratstva Života Gavrilović dao sjajan uvod pred start takmičenja u Bačkoj ligi i na neki način nagovestio uzbudljivu fudbalsku sezonu. Prigrevčani su pripreme počeli 9. jula, za to vreme su odigrali 8 kontrolnih utakmica i odradili dvadesetak treninga. Sve je spremno za subotu 15. avgust i otvaranje sezone protiv Tekstilca.

"Na raspolaganju sam tokom priprema ima 20 igrača i trojicu golmana, svi su bili maksimalno motivisani i željni da se dobro pripreme za novu sezonu, povreda nije bilo što je najvažnije. Mi smo zadržali 90% ekipe od prošle godine, povratkom Mitrovića i Perovića, uz šestoricu novih igrača smatram da smo jači nego prošle sezone. Imamo dobar fond igrača i sigurno je da ćemo moći odgovoriti svim zahtevima u svakom trenutku." - kaže Gavrilović.

OFK Odžaci, Bačka Subotica, Sloga Čonoplja, Polet Karavukovo... Samo su neki od rivala sa kojima su Prigrevčani ukrstili koplja tokom napornih priprema.

"Rezultat je svakako bio u drugom planu, a odnos prema igri i zalaganje igrača su izvanredni, što je garant da ćemo napraviti ozbiljan rezultat u ovom prvom delu sezone. Novajlije su se odlično uklopile, dobili smo velika pojačanja i prosto moram da budem zadovoljan kako smo radili u prethodnih mesec dana." - rekao je Života Gavrilović.

Ambicije kluba su najviše, a do zacrtanog cilja biće potrebno mnogo truda i znoja. Liga je ove sezone veoma jaka, a čine je klubovi koji su u ne tako davnoj prošlosti bili članovi čak i prvoligaškog karavana.

"Samim formiranjem ove ekipe i samim tim što smo prošle godine bili drugoplasirani na tabeli daje nam za pravo da kažemo "Da, jesmo favoriti za najviši plasman". Tu figuriraju još dve-tri ekipe, Tisa, Srbobran... To je realnost i od nje ne bežimo. Napravili smo, što se kaže, dobru podlogu, i mislim da svoj cilj možemo da ostvarimo. Liga jeste veoma jaka, imena klubova su možda na nivou druge lige! Imamo bivše prvoligaše Mladost i Bečej, bivše drugoligaše Vrbas i Radnički Sombor... Sjajna je stvar i to što iz somborskog Područnog saveza imamo devet klubova, samim tim je veća draž i ljudi će sa nestrpljenjem čekati svako naredno kolo." - ističe trener prigrevačkog Bratstva.

Prvo kolo - Tekstilac iz Odžaka, subota 15. avgust.

"Veoma je bitno od samog starta krenuti dobro. Igramo na domaćem terenu, pred svojim navijačima i sve sem pobede bilo bi iznenađenje. Uveren sam da će bodovi ostati u Prigrevici." - poručio je u izjavi za 025info trener prigrevačkog Bratstva, Života Gavrilović.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar