Prijatelji igrali za Maslačka, trofej otišao u Žabalj
30.11.-0001.

Proteklog petka u hali O.Š. Zarko Zrenjanin odigran je tradicionalni rukometni turnir u sklopu prokekta "Stop nasilju".
Nastupali su učenici šestih razreda O.Š. Žarko Zrenjanin a takmičili su se sa gostima iz Sonte. Finalne utakmice se igraju u petak 31. januara.

\"\"

Mečevi najmlađih nada bili su uvertira za ono što se dešavalo u subotu.
7. memorijalni turnir koji nosi ime nekadašnjeg asa Apatina, Sintelona i kadetskog reprezentativca Nemanje Stambolije u potpunosti je opravdao očekivanja ljubitelja rukometa.
Imena učesnika garantovala su lepo sportsko popodne, a igrači su se svojski potrudili da očekivanja publike ne budu izneverena.

\"\"

Odigrane su odlične četiri utakmice, sa izuzetno neizvesnim završnicama a trofej je otišao u Žabalj.
U prvom polufinalu domaćin je bio bolji od Lavova iz Bačke Palanke, dok je Žabalj savladao kadetsku reprezentaciju Srbije.
U finalnom susretu momci iz Žablja pobedili su domaći RK Apatin rezultatom 25:23 i tako zasluženo osvojili pobednički pehar.

\"\"

Iako rezultat nije bio u prvom planu jer je u toku početna faza priprema za nastavak prvenstva, domaći sastav može biti zadovoljan prikazanom igrom, a trener Petrović i igrači upoznali su jake rivale i odmerili snage sa ekipama koje su u onom rangu takmičenja u koje plavo-beli žele da se plasiraju.
Slike sa 7. memorijala Nemanja Stambolija možete pogledati u našoj foto-galeriji, a za vas smo pripremili i video snimke sa susreta RK Apatin-RK Lavovi, Srbija (kadeti)-RK Lavovi i RK Apatin-RK Žabalj.
Danas pogledajte finalni susret, a u narednim danima videćete i ostala dva meča.

Finale 7. memorijalnog turnira Nemanja Stambolija:



Rajko Bošković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar